Podobně jako ječné vločky, i nesladové ovesné vločky lze použít do New England IPA, stoutů a podobných piv. Díky vysokému obsahu betaglukanů nejen zvyšují plnost výsledného...
Muntons Carbonation Drops jsou praktickým způsobem, jak nasytit lahvová piva a jablečné mošty. Obsahují přesné množství základního cukru potřebného k uspokojení zbytkových...
Tento velmi výrazný kmen produkuje fenolové chutě a vůně připomínající hřebíček, nové koření a pepř. Má střední až vysokou toleranci k alkoholu a je ideální pro mnoho klasických...
Společnost White Labs by tu nebyla bez jejich prvního kmene kvasinek vyrobeného v roce 1995, WLP001 California Ale Yeast®. Tento kmen je v naší sbírce oblíbený a používá se v...
Tento kmen je špičkovou kvasinkou pro belgické witbiery nebo bílé pivo. Vysoká produkce fenolu přispívá k bylinnému aroma a chuťovým tónům, které se dobře kombinují s bylinnými...
Jedná se o tradiční belgický kmen abbey, který se výborně hodí pro výrobu dubbelů, tripelů a belgických silných piv. Produkuje třešňové, švestkové a hruškové estery. Výsledkem...
Tento klasický kmen kvasinek z belgické oblasti Ardeny produkuje střední množství esterů a fenolických látek, které jsou často popisovány jako sušená šalvěj a černý pepř. Vysoký...
Směs dvou kmenů kvasinek klášterního typu a jednoho kmene belgických ale kvasinek. Tato směs vytváří univerzální kulturu, kterou lze použít pro piva klášterního typu nebo pro...
Jeden z našich nejoblíbenějších saisonových kmenů, který se skvěle hodí pro piva farmářského stylu, protože produkuje chuť a vůni hrušek, jablek a prasklého pepře. Tento kmen má...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací