Bílý kandovaný cukr se používá hlavně v belgických pivech pro dodání chuti, a samozřejmostí je zvýšení zkvasitelných cukrů pro vyšší stupeň alkoholu.
Tento cukr nemá vliv na...
Kandovaný cukr se používá hlavně v belgických pivech pro dodání barvy a chuti, a samozřejmostí je zvýšení zkvasitelných cukrů pro vyšší stupeň alkoholu.
Tento cukr nemá vliv na...
Dextroźa (glukóza) je jednoduchý cukr, který se používá k nasycení piva oxidem uhličitým během sekundárního kvašení v lahvi, dále jako přídavek do mladinových koncentrátů na...
Sušený sladový výtažek DME je ideální pro všechny pivní styly. Dodává pivu bohaté tělo.
Ideální pro výrobu startéru pro namnožení nebo jen lepší oživení kvasnic.
Skladování by...
Laktóza je neprokvasitelný cukr, který se v pivovarnictví používá k doslazování piva a zároveň dodává pivu krémovitou chuť.
Kód: 291101
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací