Laktóza je neprokvasitelný cukr, který se často využívá v pivovarnictví k doslazování piva. Tento cukr nepodléhá fermentaci, což znamená, že se při procesu kvašení nezkvasí a...
Kandovaný cukr je běžně využíván při vaření belgických piv, zejména u belgických silných a speciálních stylů, jako jsou například Belgian Tripel nebo Belgian Golden Strong Ale....
Sušený sladový výtažek DME je ideální pro všechny pivní styly. Dodává pivu bohaté tělo.
Ideální pro výrobu startéru pro namnožení nebo jen lepší oživení kvasnic.
Skladování by...
Bílý kandovaný cukr je často používán v belgických typech piv, zejména v belgických silných a speciálních stylech, jako je Belgian Tripel nebo Belgian Golden Strong Ale. Jeho...
Muntons Carbonation Drops jsou praktickým způsobem, jak nasytit lahvová piva a jablečné mošty. Obsahují přesné množství základního cukru potřebného k uspokojení zbytkových...
Dextróza, také známá jako glukóza, je jednoduchý cukr, který se používá v pivovarnictví za několik účelů:
Nasycení piva oxidem uhličitým: Dextróza se často přidává do piva...
Kód: 304
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací