Kvasné cukry

Nejprodávanější

Kandovaný cukr  - bílý 0,5Kg
Kandovaný cukr - bílý 0,5Kg
Skladem (>5 kg)
Kód: 424
 
85 Kč
(73,91 Kč bez DPH)
Kandovaný cukr  - tmavý 0,5Kg
Kandovaný cukr - tmavý 0,5Kg
Skladem (>5 ks)
Kód: 421
 
85 Kč
(73,91 Kč bez DPH)
powder 1 1 2 2
Laktóza 500g
Skladem (>5 kg)
Kód: 418
 
210 Kč
(182,61 Kč bez DPH)
4x5 2
Dextróza 1 Kg
Skladem (>5 ks)
Kód: 304
 
79 Kč
(68,70 Kč bez DPH)
Sušený sladový výtažek DME 1kg
 
148 Kč
(128,70 Kč bez DPH)
5 položek celkem
4x5 2
Dextróza 1 Kg
Skladem (>5 ks)
68,70 Kč bez DPH
79 Kč

Dextroźa (glukóza) je jednoduchý cukr, který se používá k nasycení piva oxidem uhličitým během sekundárního kvašení v lahvi, dále jako přídavek do mladinových koncentrátů na...

Kód: 304
Kandovaný cukr  - bílý 0,5Kg
73,91 Kč bez DPH
85 Kč

Bílý kandovaný cukr se používá hlavně v belgických pivech pro dodání chuti, a samozřejmostí je zvýšení zkvasitelných cukrů pro vyšší stupeň alkoholu. Tento cukr nemá vliv na...

Kód: 424
Kandovaný cukr  - tmavý 0,5Kg
73,91 Kč bez DPH
85 Kč

Kandovaný cukr se používá hlavně v belgických pivech pro dodání barvy a chuti, a samozřejmostí je zvýšení zkvasitelných cukrů pro vyšší stupeň alkoholu. Tento cukr nemá vliv na...

Kód: 421
Sušený sladový výtažek DME 1kg
128,70 Kč bez DPH
148 Kč

Sušený sladový výtažek DME je ideální pro všechny pivní styly. Dodává pivu bohaté tělo. Ideální pro výrobu startéru pro namnožení nebo jen lepší oživení kvasnic. Skladování by...

Kód: 241
powder 1 1 2 2
Laktóza 500g
Skladem (>5 kg)
182,61 Kč bez DPH
210 Kč

Laktóza je neprokvasitelný cukr, který se v pivovarnictví používá k doslazování piva a zároveň dodává pivu krémovitou chuť.

Kód: 418