Kandovaný cukr - bílý 0,5Kg

Kód: 260101
79 Kč 70,54 Kč bez DPH 79 Kč / 500 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Bílý kandovaný cukr je často používán v belgických typech piv, zejména v belgických silných a speciálních stylech, jako je Belgian Tripel nebo Belgian Golden Strong Ale. Jeho přidání má několik hlavních účelů:

  1. Dodání chuti: Bílý kandovaný cukr přidává sladkost a charakteristickou chuť do piva, což je charakteristické pro belgické styly.

  2. Zvýšení zkvasitelných cukrů: Přidáním kandovaného cukru do kvašení se zvyšuje množství fermentovatelných cukrů, což přispívá ke zvýšení obsahu alkoholu v pivu.

Je však důležité poznamenat, že bílý kandovaný cukr nemá vliv na sílu těla v pivu. Síla těla je spíše ovlivněna použitými slady a jejich zrnitostí, množstvím fermentovatelných cukrů a dalšími faktory vaření piva.

Celkově je bílý kandovaný cukr důležitou přísadou pro vytvoření charakteristické chuti a vysokého obsahu alkoholu v belgických typech piv, ale je nutné mít na paměti, že neovlivňuje sílu těla v pivu.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Kvasné cukry
Hmotnost: 0.7 kg
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JV Avatar autora | 7.10.2023
Vynikající! Pro některé pivní styly naprostá nezbytnost. Mají i tmavou variantu, takže belgické speciály už nejsou žádný problém!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: