Enzybrew 10 750g

Kód: 1068
399 Kč 329,75 Kč bez DPH 399 Kč / 1 ks
Skladem (5 ks)

Profesionální koktejl čisticích enzymů speciálně navržený pro každodenní čištění v minipivovarech. Enzybrew 10 rozkládá organické zbytky, které zůstávají při vaření piva. Patří mezi ně rostlinné látky (chmel, slad), škrob, karamelizovaný cukr atd. Ideální pro čištění filtračních vložek, chladičů mladiny, varných kotlů a kvasných tanků.

Enzybrew 10 zajišťuje důkladné a bezpečné čištění všech zařízení včetně teflonových.

Výhody:
Posílená hygiena: účinně připravuje na dezinfekci.
úspora času a vody: čištění v jednom cyklu
velmi dobrá oplachovatelnost
bez nebezpečí pro uživatele: nekorozivní přípravek (bez rizika popálení)
ekologická alternativa k žíravé sodě
rychlá biologická rozložitelnost: více než 98 % za 28 dní
Oblasti použití:
Vhodné pro pivovarské nádoby (varné, filtrační); hadice a potrubí; fermentory; stáčecí zařízení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ruční použití:
Vhodné pro čištění po každém použití.
Doporučené dávkování: 5 až 10 g/l v závislosti na znečištění zařízení. Pro zařízení se systémem CIP použijte koncentrát 10 g/l.

Přípravek zřeďte v teplé vodě (45-60 °C) a dobře promíchejte.
Materiál nechte 30 minut nasáknout nebo jej vydrhněte.
Opláchněte teplou vodou.
Dezinfikujte.
Opláchněte čistou vodou.
Specifikace: Vložte do čisticího prostředku, který je určen k mytí:

teplota: minimálně 45 °C, maximálně 60 °C
koncentrace: 5 až 10 g/l (0,5 - 1 %)
doba kontaktu: 10 až 30 minut
hodnota pH v roztoku: 10-11
skladování: skladujte v uzavřeném originálním obalu při teplotě +4°C až +25°C v suchém, dobře větraném prostoru. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Poznámky:

Vyhněte se dlouhodobému kontaktu s lehkými kovy (hliník, železo, měď).
Barva a vůně výrobku se může v průběhu času měnit v důsledku biologicky rozložitelných složek. Tyto změny nemají vliv na kvalitu a účinnost výrobku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Desinfekce a sanitace
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: