Společnost Lallemand Brewing nedávno představila nový kvasinkový kmen pro pravé spodní kvašení nazvaný LalBrew NovaLager™. Tento kmen je vyvinut tak, aby vytvářel čistý,...
Pivní styly: Kvasinka Diamond je ideální pro širokou škálu pivních stylů, včetně tradičních českých ležáků, jako je český ležák a tmavé ležáky, německých ležáků jako je michovské Helles, Dortmunder a vídeňský ležák, amerického Pilsnera, Märzenu/Oktoberfestu, Bocku, Doppelbocku a Eisbocku.
Teplota pro kvašení: Doporučená teplota pro kvašení se pohybuje mezi 10 - 15 °C, což umožňuje kvasince Diamond vytvořit čisté a vyvážené pivo s charakteristickými rysy jednotlivých pivních stylů.
Sedimentace: Kvasinka Diamond vykazuje střední úroveň sedimentace, což usnadňuje odvod mladiny od kvasinek po dokončení fermentace. Tato vlastnost přispívá k jemnému a čistému vzhledu finálního piva.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací