Crystal
Kód: CRYSTAL/USA/2021Související produkty

Sabro je výsledkem unikátního křížového opylení samičího chmele rodu Neomexicanus. Byl vydán v roce 2018. Profil chuti a vůně:Sabro je aromatický chmel, který se obvykle...

Talus je dcerou Sabro. Profil chuti a vůně:Talus je aromatický chmel, který se obvykle používá pouze v pozdních částech chmelovaru, včetně Dry Hopu. Dříve se nazýval HBC 692,...

Zappa byl nalezen ve volné přírodě v horách Nového Mexika. Jedná se o 100% aromatický chmel Humulus lupulus var. neomexicanus nalezený společností CLS Farms. Profil chuti a...

Chmel Idaho 7 byl vyvinut společností Jackson Hop Farm ve Wilderu ve státě ID. Poprvé byl uveden na trh v roce 2015. Profil chuti a vůně:Idaho 7 je aromatický chmel, který se...

Mosaic je dcerou chmele Simcoe (YCH 14) a samce odvozeného od Nuggetu, který měl rodokmen zahrnující Tomahawk, Brewers Gold, Early Green a neznámou odrůdu. Na řemeslnou...

Simcoe - dříve označovaná jako YCR 14 - byla vytvořena Charlesem E. Zimmermannem, vyvinuta společností Select Botanicals Group a vydána prostřednictvím společnosti Yakima Chief...

Cascade definoval styl American Pale Ale, je plný šťavnaté grapefruitové chuti a vůně, která je dána vysokým obsahem myrcenového oleje. Dodává příjemnou a vyváženou hořkost při...

Chmel Ekuanot byl vyvinut společností Hop Breeding Company a poprvé uveden na trh v roce 2014 pod názvem HBC 366. Profil chuti a vůně:Ekuanot je aromatický chmel, který se...

Citra byla vyvinuta společností Hop Breeding Company z Yakimy ve státě Washington a veřejnosti byla představena v roce 2008. Gene Probasco, který 39 let vedl program šlechtění...
Detailní popis produktu
Původ: Crystal je aromatická triploidní odrůda chmele vyšlechtěná z odrůd Hallertauer, Cascade, Northern Brewer a Early Green. Pěstuje se hlavně ve státě Oregon.
Alfa kyseliny: 3,5-6,5 %
Beta kyseliny: 4,5-6,5 %
Aroma: mandarinka, citrusové aroma
Pivovarská charakteristika: aromatická odrůda chmele s vyváženou hořkostí, lehké citrusové aroma
Doporučené použití a chmelení: třetí chmelení, DRY HOP
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.