Nepěnivý, kyselý roztok na finální oplachování je ideální pro použití v potravinářském a nápojovém průmyslu. Tento produkt:
Čistí nádrže a vybavení bez poskvrn, zabraňuje...
Perkarbonát sodný nachází v homebrewingu využití jako dezinfekce. Když je smíchán s horkou vodou, rozkládá se na oxid a kyslík, což následně eliminuje veškeré mikroorganismy....
TAED se používá jako aktivátor perkarbonátu sodného.
Přidáním TAEDu se uvolní peroxid již za nízké teploty (pod 60°C). Přidává se 5% (50 g na kilogram) k perkarbonátu sodnému.
Toto zařízení je určeno pro efektivní oplachování a dezinfekci lahví při výrobě piva nebo vína. S vlastním rezervoárem pro sanitaci můžete jednoduše a rychle dezinfikovat lahev...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací