Nastavení
WHC Lab Apres Ski – 11 g
Apres Ski je kvasinka ze Švýcarských Alp, vybraná pro výrobu vysoce pitelných, čistých a jemně květinově-ovocných ležáků. Díky nízké produkci esterů a silné flokulaci je ideální volbou jako domácí ležáková kvasinka. V každé sklenici si užijete esenci Švýcarských Alp a Apres Ski se stane vaším spolehlivým společníkem při vaření piva.
Vlastnosti:
Kmen: Saccharomyces pastorianus
Attenuace: 73–80 %
Flokulace: nízká až střední
Tolerance alkoholu: do 12 % ABV
Teplota kvašení: 8–16 °C
Dávkování: 100–200 g/hl
Použití:
Styl piva: Německé ležáky, Bock, Helles, Pilsner
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.